Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

ZWEIGELT ØKO Thermenregion, Johanneshof Reinisch 75 cl 13%

Østrig Zweigelt fra Johanneshof Reinisch har en meget lækker duft af røde bær, med let krydrede toner. Smagen er sprød, struktureret og harmonisk, med en god mineralitet til sidst.
-27%
ZWEIGELT ØKO Thermenregion, Johanneshof Reinisch 75 cl 13%
00404511835
Spar op til: DKK 40,67 Vejl. DKK 149,00
PRIS DKK 149,00
Fragt: DKK 65,00 - Total inkl. fragt: DKK 214,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 00404511835
Køb mere - spar mere

Beskrivelse

Druen Zweigelt er i dag Østrigs mest kendte rødvinsdrue og blev oprindeligt ”opfundet” netop i Østrig (i 1922) af Dr. Zweigelt ved at krydse druesorterne Blaufränkisch (frugt) og St. Laurent (struktur). Vine lavet på Zweigelt minder lidt om unge Pinot Noir-vine med deres umiddelbare frugtrighed.

Zweigelt-druerne til denne vin kommer primært fra vinhusets økologiskdyrkede vinmarker omkring landsbyen Tattendorf, hvor den varme og meget mineralske jord (småsten, kalk, sand, ler) er perfekt til røde druer som Pinot Noir, Zweigelt og St. Laurent. Efter afstilkning og en skånsom knusning gennemgår druerne en kort, kølig skindmaceration på ståltanke inden selve gæringen, for at optimere farve-, aroma- og smagsekstrakten. Efter gæringen flyttes vinen til store træfade (1.000-3.000 l.), hvor den modner i 10 måneder.

Zweigelt fra Johanneshof Reinisch har en meget lækker duft af røde bær, med let krydrede toner. Smagen er sprød, struktureret og harmonisk, med en god mineralitet til sidst. Den må gerne serveres køligere (16 °C) end normalt for en rødvin. Brug den til svinekød, lam, kalv, fuglevildt, pasta- og risottoretter.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System