Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Om Hjørring Vin & Tobak A/S

Af: Flemming Leth

Jeg er i et langt liv som Tv-vært, blevet budt på mange gode sager til ganen. Det være sig flydende som mere fast føde.

Det har været, og er stadigvæk, mig til stor fornøjelse og glæde.

For en del år siden, købte jeg et hus i Tornby, lige syd for Hirtshals. Skønt beliggende i klit og ved hav, men – hvad nu med de gode sager til smagsløgene, skulle jeg nu undvære dem? Kunne jeg overleve uden den gode cognac, den sødt duftende rom, og den lækre chokolade?

Selvfølgelig kunne jeg da køre efter specialsagerne nede i Århus, men unægtelig en lang tur, hvis trangen pludselig meldte sig!

En god ven, fortalte mig for nogle år siden, at der var kommet ny ejer af skjold Burne i Hjørring.

Mariann og Carsten, havde købt den velrenommeret butik. Og der skulle man, efter sigende, kunne købe alle de ting jeg efterspurgte.

 Hold da helt ferie! Butikken var et rent slaraffenland af gode vine, herlig rom, og ikke mindst et fremragende udvalg af min ynglings whisky fra Islay, samt et udvalg af kalorie indeholdende chokolade, som kaldte på mig.

Butikken er en ”hule” en oase hvor Mariann og Carsten spreder glæde, jeg følte mig virkelig velkommen, og har haft mange gode besøg i hulen, jeg troede jeg vidste næsten alt! Men vidste jeg at Niepoort Portvin skulle serveres afkølet?

Gå endelig ikke forbi når du er en tur i Østergade i Hjørring, stik hovedet ind få en sludder, og måske en smagsprøve af en spændende flaske, der er altid plads til en mere, og så kan du opleve det der er blevet min hule i Vendsyssel.

God fornøjelse
Flemming Leth

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System