Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

TRIPULANTE CARIBBEAN RHUM ELIXIR 34% 70 cl

Rom Foruden de søde hovednoter i næsen, finder man også honning, tørrede frugter, figner, en hint af træfadet og søde nøddeskaller.
TRIPULANTE CARIBBEAN RHUM ELIXIR 34% 70 cl
mac4742
PRIS DKK 165,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 225,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4742

Beskrivelse

Den eksotiske Tripulante Caribbean Elixir Rum-likør, er et aromatiseret destillat baseret på rom = Tilsatte Aromaer og sødning har gjort det til en rombaseret likør.

Det er tale om en blanding af rom fra forskellige Caribiske lande og øer, der gør at det er en kombination af forskellige stilarter. Desværre afsløres det ikke hvilke caribiske øer, der har lagt rom til, det overlades til forbrugerens smagsevner at gætte sig frem. Alle kan dog føle sig hjemme med denne romlikør, fordi den er designet til at appellere til et bredt publikum.

Duft

Foruden de søde hovednoter i næsen, finder man også honning, tørrede frugter, figner, en hint af træfadet og søde nøddeskaller.

Smag

En smag med charme, fokus ligger primært på en betydningsfuld, men ikke påtrængende sødme. Vanilje kommer frem sammen med de tørrede frugter, figner og trænoter.

Eftersmag

Den er blød og sød med en meget behagelig og dvælende eftersmag med honning og figner.

Kommentar

Den charmerende, bløde og harmonisk dvælende Tripulante Caribbean Elixir rumlikør, er velegnet til drinks og cocktails, men også fin med is eller helt ren.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System