Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Gavekurv m/ gin og tonic

Gavekurve Gavekurv med tranquebar gin + 2*5cl gin m/ 5 tonic og snacks. Indholdet kan variere. Pakkes i kurv med cellofan omkring sig. Ved forsendelse pakkes den ikke i kurv, men forsendelseskasse. Ønskes noget bestemt, så kontakt os på telefon 98 92 10 03 hverdage mellem kl. 09.00-17.30 lørdag 09.00-13.00
Gavekurv m/ gin og tonic
gingave.500
PRIS DKK 500,00
Fragt: DKK 79,00 - Total inkl. fragt: DKK 579,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: gingave.500

Beskrivelse

De mange nye og eksotiske krydderier som Ost - Indisk Kompagnis skibe hjemtog til Danmark inspirerede Jan de Willum, til at kreere en ny version af den traditionelle Genever, som hans familie producerede på Deres destilleri i Amsterdam.
Tranquebar Colonial Gin er baseret på denne originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv.
Præcis som i det 16. århundrede destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i Genever hovedstaden SCHIEDAM, af det estimerede Royal Dirkzwager Distillery grundlagt i 1879.
I smagen er Tranquebar Gin en klassisk Colonial Gin, med en varm fyldig, blød krydret smag af Enebær, Kardemomme og Kanel med et friskt pust af Orange og Citrus.
Tranquebar Destilleri:
Recepten er stadig også den samme, og består udover de klassiske Gin krydderier Enebær, Koriander, Appelsin Skal, Citron Skal, og Angelikarod også af de mere eksotiske så som Kardemomme, Kanel Muskatnød og Darjeeling Te, alle fra Østindien.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System