Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

SIMONSIG, CABERNET SAUVIGNON & SHIRAZ STELLENBOSCH 75 cl

Sydafrika
SIMONSIG, CABERNET SAUVIGNON & SHIRAZ  STELLENBOSCH 75 cl
06500112035
PRIS DKK 99,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 168,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 06500112035

Beskrivelse

I løbet af de seneste år, har man genplantet en del af Cabernet Sauvignon og Shiraz med de bedste tilgængelige kloner i Sydafrika den sidste med oprindelse fra Sydafrika, Frankrig og Argentina. Det har givet en enorm forskel: Mere farve, tidligere modning og samtidig mere sukkerindhold.

Brugen af Cabernet og Shiraz sammen har længe vist sin berettigelse (f.eks. i Australien) og giver i denne udgave fra Sydafrika en både myndig men også delikat vin. I smagen starter den først blidt, men afslører hurtigt sine muskler og ender med en lang, krydret og fyldig eftersmag med toner af modne mørke bær, chokolade og vanille. Eksotiske toner fra Shiraz (34%) blander sig med Cabernet Sauvignons (66%) lidt mere tørre nuancer. Det er en vin, som vil egne sig fint til grillet kylling, lam eller svinekød på spyd, eller retter med middelhavs præg.

Selvom den første Malan allerede i 1688 ankom fra Frankrig til Sydafrika for at dyrke vin, var det først i 1953, at en af hans efterkommere, Frans Malan, grundlagde den aktuelle Simonsig Estate i det nordvestlige Stellenbosch. Det er her, på nogle af områdets bløde skråninger, at Frans Malan i 1970-erne producerede Sydafrikas første Rhine Riesling, Chardonnay og Méthode Champenoise vine (den sidste døbte han 'Kaapse Vonkel'.) Han lod flere andre druesorter plante på sine marker og var kendt for sin søgen efter perfekte drueblandinger, foruden ved at han søgte efter de optimale kombinationer af jordbund og druesorter - alt sammen i forsøget på at opnå den højeste kvalitet.

I Stellenbosch finder man en sjælden harmoni mellem områdets jordbundsforhold og den klimatiske påvirkning fra Atlan- terhavet, hvor kølige vinde sikrer en lang modning af druerne, som på denne måde sikrer måde mere aroma og sprødhed i vinene. Med druer som Chenin Blanc, Sauvignon Blanc og Chardonnay for de hvide samt Pinotage, Shiraz, Cabernet Sauvignon og Merlot for de røde producerer Simonsig såvel 'singlevariety'-vine som topvinene 'Tiara' og 'Frans Malan Reserve', der er frembragt på en nøje afstemt sammensætning af forskellige druer.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System