Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

RAMOS-PINTO 20 YEARS TAWNY BOM RETIRO

Ramos Pinto 20 Years Tawny Port er sammensat af forskellige portvine, som kommer fra Bom Retiro en af de ældste og mest prestigiøse ejendomme i Douro.
RAMOS-PINTO 20 YEARS TAWNY BOM RETIRO
vib6602310035
PRIS DKK 550,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 610,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: vib6602310035

Beskrivelse

20 Years Tawny Port er sammensat af forskellige portvine, som kommer fra Bom Retiro en af de ældste og mest prestigiøse ejendomme i Douro. Vinmarkerne udgør her ca. 50 ha., og selvom forholdene er vanskelige på de smalle terrasser, har Ramos Pinto indført praktiske og moderne dyrkningsteknikker, som flere andre producenter i området har efterlignet.

Alderen og det lange ophold på træfade har påvirket den betragteligt. De røde og mørke toner i dens ungdom er blevet erstattet af mere gyldne og tagstensrøde farver. At vælge den rigtige blanding til en 20 år gammel Tawny er en kunst i sig selv. Man skal have et perfekt kendskab til hver portvin produceret på de forskellige druer og parceller for at kunne vurdere deres gemmepotentiale og deres karakter. Processen kan aldrig benytte sig af den samme opskrift år efter år.

Det er en storslået, kompleks og harmonisk Tawny, som bl.a. udmærker sig ved stor delikatesse, varme og en silkeagtig eftersmag. Her finder man et væld af nuancer: grapefrugt, abrikos, hasselnødder, mandler, kakao, vanille, kaffe, kanel og mange eksotiske og æteriske toner. Det er en klassisk portvin til aperitif, men dens bedste anvendelse er sammen med desserter såsom crême brûlée, budding, appelsinkager samt kager eller flødeis med tørrede frugter eller valnødder.

ANMELDELSER

Decanter 100 skala 98/100 Point
Resplendent with its pale amber-tawny hue and just a glint of orange; appetising savoury aromas of lightly toasted almonds and slightly caramelised, mellifluous fruit; fine and delicate, super-suave with that beautifully melded savoury-sweet fruit (the hallmark of great tawny) and an incredibly long, fresh, elegant finish. Finely and perfectly poised. - Richard Mayson.
Wine Enthusiast 94/100 Point
Robert Parkers The Wine Advocate 92/100 Point
Wine Spectator 92/100 Point
Revista de Vinhos-Portugal
Wine & Spirits Top 100 Wineries 2020 /
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System