Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Leitz Zero Point Five Pinot Noir Alcohol Free 75 CL 0,5 %

Alkohol fri vine Naturligvis vil en alkoholfri vin aldrig have samme dybde, struktur og mundfølelse som en vin med alkohol, men den nye Zero Point Five fra Leitz, en alkoholfri rødvin på Pinot Noir-druen, kommer utrolig tæt på.
Leitz Zero Point Five Pinot Noir Alcohol Free 75 CL 0,5 %
juu10850950
PRIS DKK 109,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 178,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: juu10850950

Beskrivelse

Beskrivelse

Naturligvis vil en alkoholfri vin aldrig have samme dybde, struktur og mundfølelse som en vin med alkohol, men den nye Zero Point Five fra Leitz, en alkoholfri rødvin på Pinot Noir-druen, kommer utrolig tæt på.

Farve: Rubin.
Duft: Frugtfulde noter af røde ribs og kirsebær.
Smag: En meget tiltalende, vinøs karakter med en pænt indlejret tanninstruktur og en næsten tør finish.

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloßberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki. 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System