Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Kaiken Indómito Malbec 2019 (DECANTER 96 Points)

Argentina ?Indomito? Malbec er lavet på Malbec-druer fra udvalgte parceller i Altamira i Uco Valley. Vinstokkene er plantet i en højde af over 1.200 m.o.h., på en stenrig undergrund af kalk- og sandaflejringer, vulkansk aske og muld.
-27%
Kaiken Indómito Malbec 2019 (DECANTER 96 Points)
05670311935
Spar op til: DKK 40,67 Vejl. DKK 149,00
PRIS DKK 149,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 218,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 05670311935
Køb mere - spar mere

Beskrivelse

Gustavo Hormann, Direktør og Winemaker hos Kaiken, forklarer, at husets nye vinserie ”Indómito” (Ukuelig – utæmmelig) henvender sig til de forbrugere, som gerne vil opdage nye horisonter, når de åbner en flaske vin. Dem, som ikke kun vil nøjes med det, de kender i forvejen! ”Indomito” Malbec er lavet på Malbec-druer fra udvalgte parceller i Altamira i Uco Valley. Vinstokkene er plantet i en højde af over 1.200 m.o.h., på en stenrig undergrund af kalk- og sandaflejringer, vulkansk aske og muld. Regnmængden er begrænset til ca. 350 mm./år, så vinstokkene må hente deres næring dybt nede i jorden, noget der giver vinene større koncentration. Samtidigt giver de store temperaturforskelle mellem dag og nat et længere modningsforløb for druerne, hvilket bibringer vinene sprødhed og aroma. En perfekt kombination for Malbec.

Høsten (normalt i marts) foregår i hånden, og klaserne sorteres yderligere, når de ankommer til kælderen. Efter en afstilkning og en let masning gennemgår druerne en kølig skindmaceration i 4 dage på klassiske, store betontanke, for at optimere farve-, aroma- og smagsekstraktet. Når temperaturen øges i tankene, starter gæringen spontant med druernes egen gærkultur og varer i ca. 27 dage. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og en modning i 10 måneder på de samme betontanke. Efter aftapning hviler vinen på flaske i 4 måneder, inden den frigives.

Vinen har en mørk, rubinrød farve med en flot, violet kant. I duften finder man sarte nuancer af viol, vilde roser og hyben samt mere gennemtrængende toner af jordbær og blommer. Disse nuancer finder man også i smagen, som også besidder en fin velour og frugtsødme samt mørkere toner af mørk chokolade og lidt lakrids. Eftersmagen er lang, med en spændende harmoni mellem frugtsødme og sprødhed. Lige til at nyde! Serveres til vegetarretter, tapas, pastaretter men også fx and eller lam på grill.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System