Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

KAAPSE VONKEL SATIN NECTAR ROSE BRUT 2019 STELLENBOSCH, SIMONSIG

Champagne/Mousserende Druesammensætning: 11% Chardonnay 2% Pinot Meunier 45% Pinot Noir 42% Pinotage Anbefales til: Aperitif, Skaldyr, Tapas, Østers, Aperitif, Skaldyr, Tapas, Østers
KAAPSE VONKEL SATIN NECTAR ROSE BRUT 2019  STELLENBOSCH, SIMONSIG
09300531935
PRIS DKK 199,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 268,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 09300531935

Beskrivelse

Producent: 
Simonsig Estate
Selvom den første Malan allerede i 1688 ankom fra Frankrig til Sydafrika for at dyrke vin, var det først i 1953, at en af hans efterkommere, Frans Malan, grundlagde den aktuelle Simonsig Estate i det nordvestlige Stellenbosch. Det er her, på nogle af områdets bløde skråninger, at Frans Malan i 1970-erne producerede Sydafrikas første Rhine Riesling, Chardonnay og Méthode Champenoise vine (den sidste døbte han 'Kaapse Vonkel'.) Han lod flere andre druesorter plante på sine marker og var kendt for sin søgen efter perfekte drueblandinger, foruden ved at han søgte efter de optimale kombinationer af jordbund og druesorter - alt sammen i forsøget på at opnå den højeste kvalitet.

I Stellenbosch finder man en sjælden harmoni mellem områdets jordbundsforhold og den klimatiske påvirkning fra Atlan- terhavet, hvor kølige vinde sikrer en lang modning af druerne, som på denne måde sikrer måde mere aroma og sprødhed i vinene. Med druer som Chenin Blanc, Sauvignon Blanc og Chardonnay for de hvide samt Pinotage, Shiraz, Cabernet Sauvignon og Merlot for de røde producerer Simonsig såvel 'singlevariety'-vine som topvinene 'Tiara' og 'Frans Malan Reserve', der er frembragt på en nøje afstemt sammensætning af forskellige druer.
Distriktet: 
Stellenbosch
Ca. 45 km. nordøst for Cape Town finder man området Stellenbosch, der af mange betragtes som det bedste vindistrikt i Sydafrika. I Stellenbosch finder man en sjælden harmoni mellem områdets jordbundsforhold og den klimatiske påvirkning fra Atlanterhavet, hvor kølige vinde sikrer en lang modning af druerne, som på denne måde får mere aroma og sprødhed.
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System