Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

FREDERIKSDAL VERMOUTH 15,5% 50 cl

Vermouth
FREDERIKSDAL VERMOUTH 15,5% 50 cl
fre5
PRIS DKK 189,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 258,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: fre5

Beskrivelse

Bland den med indian tonic 1 til 3-4  tilsæt is og en skive appelsin og du har en fantastisk velkomst drink
Frederiksdal Vermouth er i denne første version kun producere i 2.000 flasker og er selvfølgelig baseret på det unikke Stevnsbær fra godsets egne plantager 

I årevis har vi drømt om at lave en vermouth baseret på vores vin fra stevnskirsebær. Endelig – efter en studietur til Spanien og utallige forsøg – kom vores nyfortolkning af den klassiske krydrede hedvin til verden i 2018.

Frederiksdal Vermouth er selvfølgelig baseret på det unikke Stevnsbær fra godsets egne plantager.

Vermouthen består af vores frugtige årgangsvin og Frederiksdal Rancio, som har stået udenfor i 25 liters glasballoner 12-24 måneder og lagret på et Solera-system af gamle cognac-fade i lang tid. Denne basis er med til at give Frederiksdal Vermouth et potent og komplekst udtryk.

Vermouth kommer af det tyske ord ”Wermut”, der betyder malurt. Netop den bitre malurt er det krydderi, som Vermouth altid skal indeholde.

 I vores version har vi desuden tilsat udtræk af friske appelsin- og citronskaller, ægte vanilje, kanel, Arabica kaffebønner og anisfrø.

Frederiksdal Vermouth har et alkoholindhold på 15,5 %, som efter vores mening giver den perfekte smagsmæssige balance mellem alkohol, vin og krydderier.

Frederiksdal Vermouth er i denne første version kun producere i 2.000 flasker. Relieffet på etiketten er en kopi af det gamle smedejernsgitter på Frederiksdal Gods

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System