Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

DOS MADERAS CARIBBEAN 5+5 ÅR + 2 X 10CL SHERRY

Rom Det er en virkelig god rom. Født på samme måde som ?Dos Maderas 5+3? og ?Dos Maderas 10+5 Luxus?. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Dos Maderas? er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.
-11%
DOS MADERAS CARIBBEAN 5+5 ÅR + 2 X 10CL SHERRY
mac4469
Spar: DKK 50,00 Vejl. DKK 449,00
PRIS DKK 399,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 459,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4469

Beskrivelse

En delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Det er en virkelig god rom. Født på samme måde som ”Dos Maderas 5+3” og ”Dos Maderas 10+5 Luxus”. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. PX-udgaven er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 2 år på tidligere Dos Cartados Oloroso fade og derefter 3 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+2+3 … derav navnet Tripple Aged Rum!

I denne gaveæske kommer rommen sammen med de to sherrys, som den lagerets sammen med. En spændende kombination, når du prøver først rommen, derefter sherryen eller omvendt.

Duft

Rund og næstens fløjelsblød duft af fad, kryderier og sødme

Smag

Blød og delikat med noter af rosin, figen og vanilje

Eftersmag

Den unikke sammensmeltning af kulturer giver rommen en lang afrundet sødme

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System