Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Dom. Barons de Rothschild (Lafite) 2014 Blason deL`Evangile Pomerol

Bordeaux Blandingen af Merlot og Cabernet Franc giver her en vidunderlig vin med masser af frugtsmag fra Merlot-druen og finesse og god struktur fra Cabernet Franc-druen.
2014 Blason deL`Evangile Pomerol
skj121063
PRIS DKK 549,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 618,00
Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

FRUGTIG OG INTENS

Blason de l’Evangile fremstår med en flot, mørk rød farve. Duften er intens med noter af toast og vanilje efterfulgt af noter af frisk frugt. Smagen har stor intensitet med meget tætte, silkebløde, veludviklede tanniner. Eftersmagen er kraftfuld og med god længde.

Vinen er en dejlig ledsager til rødt kød, vildt og ost.

Serveringstemperatur: 16-16°C

Fremstilling

Vinen er lavet på 93% Merlot og 7% Cabernet Franc. Druerne høstes i slutningen af september/starten af oktober. Den alkoholiske gæring finder sted på betonfade under kontrolleret temperatur med jævnlig omrøring og varer 9 dage. Udblødningen af Merlot tager 29 dage og 27 dage for Cabernet Franc. Herefter gæres vinen malolaktisk på træfade. Vinen lagrer 15 måneder på egetræsfade, hvorefter den tappes på flasker. Blason de l’Evangile er udvalgt fra samme tanke, som bruges til at lave Grand Vin, og har samme karaktertræk som denne, men har kortere fadlagring og bør derfor drikkes mens den er ung.

Om Producenten

Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-klassifikationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje. Ejendommen omfatter et areal på 100 ha, der har en årsproduktion på 210 tonneaux.

Sideløbende med Château Lafite driver familien også et stort handelsfirma i Bordeaux, hvor de ejer flere forskellige slotte, og producerer forskellige vine, som alle er typiske for Bordeaux og Lafite. Slottet har gennem tiden udvidet sine besiddelser i både Bordeaux, Sydfrankrig og på andre kontinenter. Man har således opkøbt ejendomme eller indgået kompagniskab med vinhuse i Chile og Argentina. I de udenlandske selskaber arbejder lokale sammen med vinfolkene fra Château Lafite, om at producere vine, der både er typiske for det enkelte område og for Lafite. I Pauillac har Lafite også deres eget bødkeri, hvor de egetræsfade der bruges til deres fadlagrede vine, stammer fra.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System