Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Denatile, 2018 - Shiraz-Nero d'Avola, Terre Siciliane IGP

Italien En yderst velsmagende rødvin med liv og sjæl. Et godt glas med sødmefyldt frugt og bløde tanniner.
-13%
Denatile, 2018 - Shiraz-Nero d'Avola, Terre Siciliane IGP
lag401
Spar: DKK 9,75 Vejl. DKK 69,75
PRIS DKK 60,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 120,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: lag401

Beskrivelse

En yderst velsmagende rødvin med liv og sjæl. Et godt glas med sødmefyldt frugt og bløde tanniner.

Denatile produceres af druer (Shiraz og Nero d´Avola) der er dyrket på den sydvestlige side af Sicilien, tæt på byen Trapani. Vinstokkene skal i denne vinregion klare sig i en sandet og tør undergrund, der dog er meget rig på mineraler.

Ved fuld modenhed høstes druerne med håndkraft, og sorteres grundigt før presning og gæring. De to druetyper vinificeres hver for sig, og sammensættes først når lagringsperioden er overstået.

Oplevelsen
Vinen har en flot dybrød farve. Smagen er flot fyldig og har en fin balance mellem frugtsødmen og de fine, bløde tanniner.
Eftersmagen er frugtrig og rummer toner af vanilje og krydderier. Vinen har en dejlig vedholdende og behagelig eftersmag.

ServeringsTIPS
En velsmagende rødvin med spræl og liv, der er velegnet til modne oste, kraftige pastaretter og grillet kød med krydret tilbehør. Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader, og vinen kan i sommermånederne med fordel serveres svagt afkølet.

5 af 5 stjerner i VinAvisen, der skrev;
"En lækker og meget aromatisk rødvin. Smagen holder, hvad duften lover: Modne søde sommerbær - lidt brombær og skovjordbær - og en lang frugtrig eftersmag. En vin med en flot balance mellem sødme og syre".

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System