Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

DAVID NICHOLSON RESERVE 50% 70 cl

Bourbon Denne bourbon byder på en karakteristisk, krydret smag. Med det høje kvalitetsniveau som man kan forvente af David Nicholson brandet.
DAVID NICHOLSON RESERVE 50% 70 cl
mac5690
PRIS DKK 425,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 494,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac5690

Beskrivelse

En ryed bourbon fyldt med krydderi og smag.

Duft

Vanilje og honning – med røgede undertoner.

Smag

Egetræsnoter, vanilje og kokosnød, samt krydderi.

Eftersmag

Afrundet – med strejf af karamel, egetræ og milde krydderier.

 

Om Produktet

David Nicholson Reserve er lagret i ekstra lang tid på nye brændte amerikanske egetræsfade, for at give den en mere afrundet og fyldig smag og lavet på Lux Rows ryed bourbon mash bill, bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg.

Denne bourbon byder på en karakteristisk, krydret smag. Med det høje kvalitetsniveau som man kan forvente af David Nicholson brandet.

David Nicholson Reserve er tappet ved 100 amerikanske proof – hvilket svarer til 50% alkohol.

Smagsnoter

På næsen mødes man af en duft af vanilje og honning med røgede undertoner. Dernæst mærker man i smagen de klassiske egetræsnoter som man finder i bourbon, samt en exceptionelt velafrundet eftersmag med noter af caramel, egetræ og mildt krydderi.

Om David Nicholson

For næsten 200 år siden lavede David Nicholson den berømte ”43” bourbon opskrift i baglokalet på sin købmandsbutik i St. Louis. Sidenhen er opskriften blevet nedarvet fra far til søn gennem generationerne.

Prøv endeligt en af disse prisvindende Kentucky bourbons – den afrundede og behagelige wheated bourbon David Nicholson 1843, eller den krydrede ryed bourbon David Nicholson Reserve.

Lux Row Distillers

David Nicholson bliver lavet af Lux Row Distillers i Bardstown – the Bourbon Capital of the World. Det næsten 1700m2 store destilleri er navngivet efter den meget bemærkelsesværdige række af træer som man kan finde på grunden. Derudover finder man på destilleriets grund også hele 6 varehuse med plads til omkring 20.000 tønder hver. Samt en gigantisk, 13 meter høj, speciallavet kobberkedel hvorpå David Nicholson og destilleriets andre whiskeybrands bliver destilleret.

Luxco har egentligt været i bourbonbranchen i mange år. Men i de første mange år af sin levetid stod Luxco ikke selv for produktionen af deres whiskey – hvilket er ganske normalt indenfor den amerikanske whiskeybranche. Det var først i 2015 at Luxco byggede deres eget destilleri i form af Lux Row destilleriet – her kunne de anvende al den viden de i årtier har indsamlet om produktion og lagring af bourbon og rye whiskey.

Lux Row adskiller sig fra de fleste andre bourbon destillerier ved at anvende to forskellige opskrifter (kaldet ’mash bills’) til deres bourbon:

Den ene er en afrundet wheated bourbon mash bill bestående af 68% majs, 20% hvede og 12% maltet byg, som er den David Nicholson 1843 laves på. Den anden er en krydret ryed bourbon bestående af 78% majs, 10% rug og 12% maltet byg, som er den David Nicholson Reserve laves på.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System