Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

COTSWOLDS WHISKY - FOUNDER'S CHOICE SINGLE MALT WHISKY 750cl 60,5%

Whisky Scotland Denne Cask Strength fra Cotswolds Distillery er fra grundlæggeren Dan?s foretrukne fade: Renset, ristet og kullede amerikanske egetræsfade med rødvins touch.
COTSWOLDS WHISKY - FOUNDER'S CHOICE SINGLE MALT WHISKY 750cl 60,5%
mac4570
PRIS DKK 689,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 758,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4570

Beskrivelse

Cotswolds Whisky, er produceret fra ”grain to glas” på stedet i Cotswolds. Der bruges 100% lokalt dyrket byg, der gulv-maltes i fire hele dage, og der destilleres 2 gange. Whiskyen lagres i first-fill ex-bourbon barrel og brugte rødvins fade, hvorefter den hældes på flaske, alt sammen på destilleriets matrikkelnummer.

Denne Cask Strength fra Cotswolds Distillery er fra grundlæggeren Dan’s foretrukne fade: Renset, ristet og kullede amerikanske egetræsfade med rødvins touch. Disse unike og aktive fade, giver en rig og intens modning i destilleriets frugtagtige ånd. Toffee, eg og røde frugter, med en smuk, dyb farve.

Tønderne er designet af deres gode ven, Dr Jim Swan, hvis hukommelse de dedikerer denne specielle tappning. Dr Swan’s proces åbner træet, hvilket giver mulighed for at udtrække masser af smag og farve. Masser af kokosnød og vanilje fra den amerikanske egetræ. Dybe toffee og karamelnoter fra de kulnede fade. Det samlede billede giver en balance, dyb smag og rig farve, der normalt er forbundet med meget ældre whisky.

Duft

Tør hø og skåret træ, med mørk chokolade, tørrede figner og blommer i sød sirup

Smag

Varm smag af korn og toast med masser af friske røde frugter, kokosnød og vanilje

Eftersmag

Krydret eg, masser af tørret frugt og en dvælende tør nøddeagtig note

Kommentar

Vi tror ikke på regler, når det handler om at nyde whisky - nipp til denne ren, over is, i en cocktail - uanset hvor du er og hvad du trænger til!

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System