Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

COTSWOLDS RESERVE WHISKY 70 cl 50%

Whisky Scotland Lavet på 100% lokalt dyrket byg,der bliver traditionelt gulvmaltet. Gærsorterne Anchor og Fermentis, får lov til at arbejde i over 90 timer,
COTSWOLDS  RESERVE WHISKY 70 cl 50%
mac5228
PRIS DKK 649,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 718,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac5228

Beskrivelse

Single Malt Whisky

Lavet på 100% lokalt dyrket byg,der bliver traditionelt gulvmaltet. Gærsorterne Anchor og Fermentis, får lov til at arbejde i over 90 timer, hvilket sikrer et godt udbytte og fremragende frugtsmag. Vandet kommer fra landsbyens vandforsyning - filtreret, blødgjort og demineraliseret før brug. Fadene er førsteklasses ex-Bourbon-fade og STR (Shaved, Toasted and Re-charred) ex-rødvinsfade i amerikansk eg.

Under destillationen vælges der kun en lille del af destillatet, som "cuttes" usædvanligt tidligt for at fange de frugtagtige noter og undgå de tung og mere ru elementer, der kommer i slutningen. Den langsomme destillation og tidlige "cut", resulterer i Cotswolds signaturrige og frugtige nye spiritus, som allerede er blød nok til at drikke helt frisk.

Ved 63,5 % ABV, kommer vædsken i førsteklasses første-fyld ex-Bourbon-fade og STR ex-rødvinsfade, hvor de modner indtil tapningen. Blending og aftapning af whiskyen sker for hånd på destilleriet i et forhold på 80:20 - 80% Bourbon og 20% ??STR. Cotswolds Reserve Single Malt Whisky er aftappet med 50 % ABV i sin naturlige farve og er ikke-kølefiltreret for maksimal smag.

Duft

Let karamel, æble og vanilje med et strejf af chokolade

Smag

Ristet korn med en sød maltkarakter

Afslutning

En dvælende finish med varme noter af trætanniner

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System