Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Columbia Crest Reserve Cabernet Sauvignon 2 fl. 75 cl 15%

Vingaver
Columbia Crest Reserve Cabernet Sauvignon 2 fl. 75 cl 15%
vingave-44
vingave-44
PRIS DKK 935,00
Fragt: DKK 79,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.014,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: vingave-44

Beskrivelse

Denne Reserve Cabernet Sauvignon er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra ”Heart of the Hill Vineyard” i Red Mountain AVA. Vinmarken har en særpræget undergrund af Hezel-typen med ler, sand og kalk, som giver god dræning ved overfladen og gode vandreserver i dybden, noget som er perfekt for kvalitets-Cabernet Sauvignon. 2015 var en af de varmeste årgange i Washington, og det gav nærmest perfekte vækstforhold for sunde og koncentrerede druer.

Efter en håndplukning og en yderligere sortering ved ankomsten til kælderen, bliver druerne afstilket og skånsomt mast. Druerne bliver derefter overført til ståltanke, hvor de gennemgår en skindmaceration i to dage for at optimere aroma-, duft- og frugtekstrakten, inden den alkoholiske gæring starter og foregår med løbende omrøringer. Efter presningen bliver halvdelen af vinen overført til nye franske træfade, hvor den gennemgår en malolaktisk gæring og en modning i 6 måneder Den anden halvdel gennemgår samme behandling på ældre, neutrale træfade. Efter sammenstikningen af de to cuvéer, bliver vinen yderligere modnet i 10 måneder på neutrale træfade.

Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve. I duften finder man nuancer af blåbær, brombær og modne blommer. Smagen er meget intens og med lidt iltning udvikler den komplekse nuancer af syltede kirsebær, chokolade, kaffe og mørk tobak. Eftersmagen slutter med en god harmoni mellem frugt, struktur, kødfuldhed og krydderier. Prøv den til lam, grillet oksekød eller gryderetter med råvildt.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System