Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

COLUMBIA CREST H3 CABERNET SAUVIGNON 2017 HORSE HEAVEN HILLS,

USA H3-serien er Columbia Crests topserie, lavet på druer som hentes på de bedste parceller i AVA Horse Heaven Hills (de 3 H-er giver navnet H3), lige omkring vingården.
COLUMBIA CREST H3 CABERNET SAUVIGNON 2017 HORSE HEAVEN HILLS,
05583211735
PRIS DKK 199,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 268,00
Varen er ikke på lager. Kontakt os evt. for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: 05583211735

Beskrivelse

H3-serien er Columbia Crests topserie, lavet på druer som hentes på de bedste parceller i AVA Horse Heaven Hills (de 3 H-er giver navnet H3), lige omkring vingården. Her giver kølige vinde fra Columbia River god modvægt til områdets ellers ret ekstremt varme klima, og vinene får derfor mere finesse og bid end ellers i Washington State. H3 Cabernet Sauvignon er sammensat af Cabernet Sauvignon, tilsat Cabernet Franc, Merlot eller Syrah efter årgangen.


Vinificeringen foregår ved, at druerne afstilkes og mases, dog forbliver 20% af høsten med hele bær. Herefter gærer og macererer de to druesorter separat i 6-10 dage, sammen med drueskindet, inden bærmen presses fra. Vinene gennemgår derefter en malolaktisk gæring på en kombination af rustfrie ståltanke og træfade, og først derefter bliver vinene fra de tre druesorter blandet sammen. Efter denne sammenstikning bliver vinen modnet i 12mdr. på franske/amerikanske egetræsfade, hvoraf de 40-50% er nye.

Allerede i duften fornemmer man stor fylde men samtidig en sprødhed og en kølighed i cool-climate stil. Her finder man aromatiske og mineralske nuancer af røde kirsebær, men også toner af solbær og brombær. Den mørke stil bliver bekræftet i smagen, hvor vinen afslører intense toner af syltede frugter, blommer, vanilje, bitter chokolade og en smule lakrids. Tro mod H3-vinserien slutter den med kølige, sprøde toner, og god mineralitet og tannin. Vinen vil egne sig perfekt til de fleste stegte, grillede eller braiserede kødstykker af svin, lam, kalv eller okse, og sammenkogte retter med lam eller vildt.
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System