Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

CHATEAU PEDESCLAUX 2017 Pauillac, 5 Cru 75 cl 13%

Bordeaux
CHATEAU PEDESCLAUX 2017 Pauillac, 5 Cru 75 cl 13%
01422211735
PRIS DKK 599,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 668,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 01422211735

Beskrivelse

Château Pédésclaux 2017 er en imponerende rødvin fra Bordeaux-regionen i Frankrig. Denne årgang er kendt for sin balance og finesse, hvilket gør den til en fremragende repræsentant for Pauillac-appellationen.

 

**Smag:** Vinen åbner med en dyb rubinrød farve og byder på en rig og kompleks smagsprofil. Smagen er domineret af modne røde og sorte frugter, såsom solbær og blommer, suppleret med subtile noter af cedertræ, vanilje og krydderier. Den har en velafbalanceret syrestruktur og silkebløde tanniner, der giver den en blød og imødekommende karakter.

 

**Duft:** Duften er intens og indbydende med aromaer af kirsebær, brombær, og et strejf af lakrids. Den har også en let mineralsk nuance, der afspejler jordbunden i Pauillac.

 

**Afrunding:** Château Pédésclaux 2017 afrundes med en lang, behagelig finish, der efterlader en subtil smag af frugt og krydderier på ganen. Denne vin har potentiale til at udvikle sig yderligere i flasken og vil sandsynligvis forbedre sig med alderen.

 

Denne årgang af Château Pédésclaux er en fornem repræsentant for Pauillac og Bordeaux i almindelighed. Den er velegnet til paring med en bred vifte af gastronomiske retter, herunder oksekød, lam og ost. Vinen tilbyder en autentisk smagsoplevelse fra et anerkendt slot i en klassisk Bordeaux-stil.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System