Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

CH HAUT BAGES LIBERAL 5. Cru Classe Pauillac 75 cl 13,5%

Bordeaux Denne årgang har potentiale til at udvikle sig positivt med alderen og blive endnu mere kompleks og forførende.
CH HAUT BAGES LIBERAL 5. Cru Classe Pauillac 75 cl 13,5%
05295612035
PRIS DKK 649,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 718,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 05295612035

Beskrivelse

**Château Haut-Bages Libéral 2020: En Stor Pauillac-vin**

 

Château Haut-Bages Libéral 2020 er en fornem rødvin, der stammer fra den prestigefyldte Pauillac-appellation i Bordeaux, Frankrig. Denne årgang er bemærkelsesværdig for sin kompleksitet, dybde og potentielle aldringskapacitet.

 

**Smag:**

- I glasset præsenterer vinen sig med en intens, dyb rubinrød farve. Ved første slurk oplever man en imponerende koncentration af smag, med en rigdom af modne mørke frugter som blommer, solbær og sorte kirsebær.

- Smagen er fyldig og kompleks med subtile noter af cedertræ, tobak og krydderier, der tilføjer en lagdelt dimension til vinen.

- Tanninerne er strukturerede og velafbalancerede, hvilket giver vinen styrke og evnen til at modne smukt i mange år.

 

**Duft:**

- Duften er forførende med aromaer af sort frugt, lakrids og hints af røg og læder. Den inviterer dig til at udforske de dybe lag af denne vin.

 

**Afrunding:**

- Château Haut-Bages Libéral 2020 har en imponerende lang og vedvarende finish, der efterlader en behagelig eftersmag af mørke bær og krydderier.

- Denne årgang har potentiale til at udvikle sig positivt med alderen og blive endnu mere kompleks og forførende.

 

Château Haut-Bages Libéral er kendt for at levere vine af høj kvalitet fra Pauillac, og 2020-årgangen er ingen undtagelse. Denne vin er ideel til paring med lam, oksekød eller rige pastaretter. Den repræsenterer stolt den fremragende vintradition i Bordeaux og er en fornøjelse for alle, der sætter pris på fine rødvine.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System