Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

BAS-ARMAGNAC JOY 1968 VINTAGES 70 cl 40% Sort gavekarton

Cognac og lign. Vintage Armagnacs er en fantastisk måde at fejre en fødselsdag eller jubilæum på, og de er ofte billigere prissat i forhold til cognac, whisky eller rom i samme aldre.
BAS-ARMAGNAC JOY 1968 VINTAGES 70 cl 40% Sort gavekarton
mac4270
PRIS DKK 1.869,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.938,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4270

Beskrivelse

Vintage Armagnacs er resultatet af et bestemt års druehøst. Historisk blev alle Armagnac solgt på denne måde, idet klassifikationerne som VS, VSOP og XO er en forholdsvis ny opfindelse. Årstallet vist på en flaske vintage Armagnac, angiver det år, hvor druerne blev dyrket - destillation kan dog finde sted indtil den 31. marts det efterfølgende år.

Vintage Armagnacs er en fantastisk måde at fejre en fødselsdag eller jubilæum på, og de er ofte billigere prissat i forhold til cognac, whisky eller rom i samme aldre.

Joÿ-Bas er af højeste kvalitet. Bag huset Joÿ Bas-Armagnac står familien Gessler fra Schweiz. Véronique og André sammen med deres sønner Olivier og Roland, har forstand på kvalitet, det ligger i familiens DNA - og det kan mærkes når man drikker deres armagnac. Druerne er fra dalene i sydfrankrig, og har derfor fået masser af sol og kalkholdigt vand.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System