Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

BARBADILLO AMONTILLADO SHERRY 75 cl 17,5%

Sherry En Amontillado er en tør til halv tør sherry lavet på Palomino-druer, som i princippet er en Fino som er blevet lagret i længere tid. Blend of Amontillado er i den halvtør ende og er en blanding af både unge og ældre vinen, modnet i gennemsnit 25 år på amerikanske egetræsfade.
BARBADILLO  AMONTILLADO SHERRY 75 cl 17,5%
06400210035
PRIS DKK 99,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 168,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 06400210035

Beskrivelse

En Amontillado er en tør til halv tør sherry lavet på Palomino-druer, som i princippet er en Fino som er blevet lagret i længere tid. Blend of Amontillado er i den halvtør ende og er en blanding af både unge og ældre vinen, modnet i gennemsnit 25 år på amerikanske egetræsfade.

Den har en flot, brillant, gylden farve og en delikat tør duft. I smagen finder man meget behagelige sødmefulde toner med nuancer af sveske og nødder. Selvom vinen betegnes som medium dry (halvtør), er den både tør og frisk i eftersmagen. Den egner sig fint til retter med svampe (f.eks. supper) eller til eksotiske fjerkræretter.

ANMELDELSER

Decanter World Awards

Firmaet Barbadillo blev grundlagt i 1821, da Don Benigno Barbadillo efter et ophold på tyve år i Mexico kom tilbage til fødebyen. Her købte han vinejendommen Bodega del Toro - en af perlerne i den andalusiske arkitektur. Helt fra begyndelsen stillede man hos Barbadillo klare kvalitetsmål, som krævede ansættelse af gode kældermestre samt en lang modning af vinene. Bodegaens beliggenhed ved floden gav gode muligheder for afskibning mod England, USA og andre byer i Spanien.

Efter nu næsten 200 års virke er firmaet stadig i familien Barbadillos hænder under ledelse af Don Antonio P. Barbadillo - i området anerkendt som en af de bedste vinmagere med mere end 50 års erfaring. Barbadillo ejer i dag ca. 500 ha. vinmarker med druen Palomino Fina fordelt på to ejendomme Gibalbin og Santa Lucia, begge i Jerez Superior-distriktet, som anses for at være det bedste produktionsområde. Det tillader Barbadillo at være 60% selvforsynende. Resten af druerne (bl.a. Pedro Ximénez-druen, som dyrkes i Malaga længere østpå) købes hos faste udvalgte vinbønder, som ikke selv laver vin. Selve Bodegaen ligger ved 'Santiago-slottet' og er udstyret med de mest moderne tekniske faciliteter. Kældrene er fordelt i ikke mindre end 13 forskellige bygninger i umiddelbar nærhed af hinanden.

Selvom man hos Barbadillo er særlig stolt af sine lyse, lette og tørre sherryer af typen Manzanilla - Sanlúcar-områdets specialitet, producerer man alle Sherry-typer.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System