Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

A.H Riise ROYAL DANISH NAVY THE FRIGATE JYLLAND - 45%

A.H. Riise og Spirit Drinks Fregatten Jylland verdens længste træskib, den danske flådes stolthed, tidligere kongeskib - et dansk nationalt klenodie.
ROYAL DANISH NAVY THE FRIGATE JYLLAND - 45%
mac4840
PRIS DKK 499,75
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 568,75
Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

A.H. Riise Spirit er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Fregatten Jylland verdens længste træskib, den danske flådes stolthed, tidligere kongeskib - et dansk nationalt klenodie.

Fregatten Jylland har tætte historiske bånd til de tidligere Dansk Vestindiske øer. I årene 1871-1887 var skibet på fem togter til Vestindien for at repræsentere danske interesser.

Royal Danish Navy Fregatten Jylland Rum, er en Eksklusiv udgave af Danish Navy Rum. Det er de gamle apoteksmetoder, der bruges den dag i dag, til at skabe denne rom. Udviklet fra planter, som A.H. Riise samlede på og omkring de Dansk Vestindiske øer.

Selv om Fregatten Jylland nu ligger permanent i Ebeltoft, bør man ikke gå glip af chancen for at smage en rom fra denne vigtige æra i den danske søfarts historie. For hver solgt flaske doneres et beløb til bevarelsen af Fregatten Jylland.

Duft

En mørk og intens aroma af cigaræsker, karamel og chokolade med et ”grønnere” lag på toppen af ??græs og mynte

Smag

Begynder mildt, men intensiverer med ananas, honningmelon, banan og en dejlig rig smag af mælkechokolade

Eftersmag

Et skud af orange crunch efterfulgt af en let krydret afslutning

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System