Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

A.H Riise NON PLUS ULTRA AMBRE D'OR EXCELLENCE 70 cl 42% PLUS EN FLASKE A:H RIISE CREAM LIKØR. 70 CL

Rom A.H. Riise Non Plus Ultra ?Ambre d?Or Excellence? står på skuldrene Non Plus Ultra ?Very Rare?, og er en mild, men alligevel ekstravagant fortolkning af den ultimative drik.
NON PLUS ULTRA AMBRE D'OR EXCELLENCE 70 cl 42% PLUS EN FLASKE A:H RIISE CREAM LIKØR. 70 CL
mac4824
PRIS DKK 1.245,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 1.314,00
Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” står på skuldrene Non Plus Ultra “Very Rare”, og er en mild, men alligevel ekstravagant fortolkning af den ultimative drik.

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” skaber sin magi på mange måder. Modnes i specielt udvalgte overlegne fade. Brug af gamle fade kræver lang erfaring og visdom inden for romblending. A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” er resultatet af et ægte håndværk fra den betroede masterblender.

Brugen af de ældste og bedste fade, der som her, tidligere er brugt til at modne søde og subtile dessertvine, giver en hidtil uset smag af moden frugt og varme krydderier. Det er virkelig en unik sensorisk eksplosion du for fornøjelsen af. Farven er en varm gylden som det fossile rav, der fik sit navn i slutningen af det 19. århundrede. Det franske “ambre” er valgt af respekt for franskmændene og deres suplime evne til at lave det vin, hvilke disse smukke og delikate rom-dråber, ikke kunne have været foruden.

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” er en del af den specielt udviklede treenighed fra A.H. Riise, som de er meget stolte af. Sørg også for at prøve de to brødre, Non Plus Ultra “Black Edition” og Non Plus Ultra “Very Rare”.

Duft

Syltede blommer, shortbread kiks og en lys blomster, duftende overtone

Smag

Noter om syltede blomme, vanilje og en sherry-lignende sødme

Eftersmag

Den rige smag lyder meget, meget gradvist, som røg fra en fin cubansk cigaret

Kommentar

En førsteklasses rom med et navn der forpligter – Non Plus Ultra er latin og betyder – Nothing Further Beyond – henviser til Herkules stolper, der markerede enden på den kendte verden – der findes ikke noget bedre derude …

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System