Ækvator Akvavit
Beskrivelse
Under lagringen på disse fade krydses ækvator på sin rejse fra København til Cape Town og retur. Temperaturforandringerne og skibets duven i "søen" har en modnende virkning på akvavitten.
Ækvator Akvavit har en gylden farve. Smagen er behagelig krydret med stor blødhed. I Bogen om snaps skriver forfatteren Jens Tholstrup: Indflydelsen fra madeiraen fornægter sig da heller ikke, og er man ude efter blød, sød og mild akvavit, så er Ækvator Akvavit et godt bud.
Pressen:
VinAvisen - 5 stjerner - "Denne akvavit er modnet i madeira-fade, og mens den har ligget på fad, har den været en tur over Ækvator og tilbage igen. Det er en rigtig lækker snaps med en god duft af dild og kommen og med en fin, rund og blød smag - der dog samtidig har den fornødne styrke og rygrad til at matche de lidt federe retter på det store julebord..." (Uge 51 / 2015)