Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Stolichnaya vodka 37.5% 70 cl

Vodka og lign. Oprindelse Rusland, Moskva. Smag Rund og blød. Farve Krystalklar. Duft Ren. Serveres til Som base i drinks og cocktails.
Stolichnaya vodka 37.5% 70 cl
dri52002
PRIS DKK 175,00
Fragt: DKK 99,00 - Total inkl. fragt: DKK 274,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: dri52002

Beskrivelse

Historien om Stolichnaya starter helt tilbage i 1901, hvor destilleriet Moscow State Wine Warehouse No.1 åbnede ved bredden af floden Yauza midt i den russiske hovedstad. Samme destilleri blev i 1925 officiel leverandør af Vodka til Kreml. Under Anden Verdenskrig blev destillationen af vodka indskrænket, alligevel fortsatte Moscow State Wine Warehouse No. 1 produktionen. Hovedparten er produktionen gik til den russiske hærs dagsrationer, hvor soldaterne i frontlinjen var hovedaftager. I 2004 understregede Stolichnaya sin position som førende i branchen, og lancerede som de første i verden en ultra-premium vodka, Stolichnaya Elit. Porteføljen tæller foruden de klassiske vodkaer desuden flere flavoured vodkavarianter.

Stolichnaya er verdens bedst sælgende russiske vodka. Den russiske folkedrik har grundet sin høje kvalitet med tiden opbygget et fantastisk omdømme. Den høje kvalitet kommer af at Stolichnaya produceres udelukkende med nøje udvalgte ingredienser, hvorefter en kompliceret destillation og filtration finder sted.

Vodkaen destilleres omhyggeligt og filtreres efterfølgende fire gange. Denne proces giver Stolichnaya dens bløde karakter, hvilket har været medvirkende til at den har vundet mange fans rundt om i verden. Vodkaen der i folkemunde til dagligt går under navnet Stoli, som har sine rødder i Moskva, er den del af den russiske folkearv. Alene ved navnet kan man fornemme hvor dybe rødderne er, Stolichnaya betyder nemlig "fra hovedstaden" på russisk. At der er en særlig forbindelse til Moskva ses også tydeligt på etiketterne, hvor det berømte Hotel Moskva er afbilledet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System