Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

RUM NATION - ILHA DA MADEIRA 3YO AGRICOLE 70 cl 43%

Rom Ilha da Madeira 3yo Agricole 2015 - i 2015 pressedes sukkerrør i møllerne, og den friske juice blev gæret i 48 timer. Modnet på franske egetræfade, hver med 225 liter - en tro fransk rom-stil.
RUM NATION - ILHA DA MADEIRA 3YO AGRICOLE 70 cl 43%
mac4826
PRIS DKK 359,75
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 428,75
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4826

Beskrivelse

Rum Nation har kommet til Madeira. Rum Nation - en verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade fra et destilleri. Et udvalg af ”single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig.

Ilha da Madeira 3yo Agricole 2015 - i 2015 pressedes sukkerrør i møllerne, og den friske juice blev gæret i 48 timer. Modnet på franske egetræfade, hver med 225 liter - en tro fransk rom-stil.

Da destilleriet ligger meget tæt på havet, får romen i løbet af de tre år, en saltholdighed, der adskiller sig fra andre rom. Den er uden tilsat sukker, karamel eller andre ingredienser.

Duft

En åbenlys ”agricol” med intense vegetariske noter, medicinske urter, orange blomster, lakrids, anis og den typiske mørke smagsignatur, der kommer fra destillation af frisk juice frem for melasse.

Smag

Delikat, sød, meget vegetal, med den rige karakter af rørsukker matchet med bladnoter og endda en antydning af salt fra havet. Dadler, rosiner, bergamot, lakrids, men også en intenst pebret smag og et mærkbart strejf af tanniner.

Eftersmag

Tør i stigende grad, med noter af peber, samt vegetariske og egagtige smagsnuancer, vokser sig mere intens. I sidste ende forbliver salten på tungen, alt for at invitere til en endnu én slurk.

Kommentar

Vildledende let i forhold til andre ”agricole”-rom. Ret blød og velopdragen, men derefter smagsfuld og robust som forventet. En fantastisk introduktion til verden af mere komplekse rom.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System