Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Julekalender Fransk

Cognac og lign. Den Franske-kalender, som du læser om her, indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes - kun et land - Frankrig!
Julekalender Fransk
mac1001
PRIS DKK 595,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 655,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac1001

Beskrivelse

Mac Y Calendar 2021 har fået nyt udseende og helt nyt indhold & en helt ny kalender - Den Franske!

Den Franske-kalender, som du læser om her, indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes - kun et land - Frankrig!

Kalenderne i sig selv, fortæller historien om de tre brødre Mac Calendar. En af dem, René flyttede til Champagnedistriktet, nærmere bestemt Cognac, hvor han med stor succes blev vinbonde og ekspertforædler af den lokale Cognac. Hans imperium voksede sig større end Cognac og i dag ejer han også et slot i Armagnac. Nu åbner han sine slotskældere for os, og det bliver ganske spændende, at for første gang, præsentere en fransk kalender med Cogna, Armagnac, Calvados og Pinot de Charentes - det bliver fantastisk med en daglig lille én til kaffen i den mørke december måned op mod Jul.

Under låget på kalenderen viser René, hvordan han producerer Cognac og Armagnac. I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra René omkring produktionen af disse franske specialiteter.

Som sagt - 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes - fra hans 5 forskellige produktions steder:

Deau Cognac - Drouet Cognac & Pinot - Fransac Cognac - Joÿ Bas Armagnac - Dos de Dauzangas Calvados

På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

God fornøjelse

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System