Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Dom. Barons de Rothschild (Lafite) Legende R, Bordeaux Rouge,

Bordeaux En herlig saftig Bordeaux fra folkene bag Château Lafite-Rothschild.
Legende R, Bordeaux Rouge,
skj111143
PRIS DKK 119,75
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 179,75
Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Baseret på en traditionel drueblanding i Bordeaux fremstår vinen med elegance, stil og blød frugt.

Chatêau Lafite Rothschild er i dag et af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top. Les Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-Klassificationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje. Vinen:

Denne vin er sammensat efter klassiske Bordeaux forskrifter. Fordelen ved at fremstille vin i Bordeaux er at man kan bruge forskellige mængder af de enkelte druer, alt efter hvad der er mest vellykket i den enkelte årgang. Denne vin er blandet med mest Cabernet Sauvignon, tilsat mindre mængder af regionens andre noble druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. En stor del af mosten lagres i 9 måneder på franske egetræsfadem for at tilføre vinen mere kompleksitet. I glasset:

Dyb lilla farve med en charmerende duft af solbær, kirsebær og lidt toastede noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og struktureret med gode bløde tanniner og en frugtdomineret afslutning af smagen. En glimrende ledsager til oksekød, lam og milde oste. Serveringstemperatur 16 – 18 o C.

Pressen: 2009 Den Franske Lilje 2011

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System