Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

CUBICAL MANGO Gin 70 cl 37,5%

Gin Cubical mango har fremtrædende noter af enebær, citrus og sød appelsin. Den er blød og komplekst, takket være balancen mellem dens botanicals og den tropiske mangofrugt. Der er ikke tilsat kunstig farve og sukker i denne gin.
CUBICAL MANGO Gin 70 cl 37,5%
mac4465
PRIS DKK 329,75
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 389,75
Lagerstatus: På lager
Varenr: mac4465

Beskrivelse

Gin-basen destilleres på Langley Distillery i England, hvor den destilleres på en hundrede år gammel kobbergrydedestillator, måske den ældste i verden!

Ginnen bliver eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes en række botanicals med Spansk oprindelse, herunder appelsinskal, mandelskaller og den bærende ingrediens Buddhas hånd, en variant af citrustræet, som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. Symboliserer lykke og velstand og er meget velduftende og mild.

Cubical mango har fremtrædende noter af enebær, citrus og sød appelsin. Den er blød og komplekst, takket være balancen mellem dens botanicals og den tropiske mangofrugt. Der er ikke tilsat kunstig farve og sukker i denne gin.

Duft

Mild vanilje, kardemomme og appelsinskal skaber en meget fin balance mellem østens varme krydderier og de bløde citrusolier.

Smag

Citron med kardemomme og vanilje, efterfulgt af koriander og umami fra muskatnød. En stærk og mild smag, hvor varme krydderier balancerer perfekt med de skarpe urter, alt imens der hele tiden er noter af vilde tranebær

Eftersmag

Her dominerer citrusolierne sammen med vaniljen. Med tiden begynder tranebærren og kanelen at melde sig

Kommentar

Luk øjnene - smagen og aromaen vil tage dig med til Spaniens botaniske kvaliteter

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System