Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Charles Mignon, Brut Rosé, 1. Cru Champagne

Champagne/Mousserende En herlig frisk rosé Champagne hvor alle druer kommer fra marker der er klassificeret som 1?er Cru. En flot balanceret vin der er meget bredt anvendelig, grunde
Charles Mignon, Brut Rosé, 1. Cru Champagne
skj1421005
PRIS DKK 339,75
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 399,75
Lagerstatus: På lager
Varenr: skj1421005

Beskrivelse

Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

1’er Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som 1’er Cru og er dækkende for marker med minimum 95%. Vine herfra har som regel mere kompleksitet og finesse end standard Champagne.

Charles Mignon, Rosé 1’er Cru er klar i glasset med en flot rød nuance. Duften er domineret af røde roser og friske bær. I munden fornemmes friske bobler og en let sødme i god balance med den lange intense eftersmag.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System