Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

CAMUS MONBAZILLAC CASK FINISH COGNAC 40% 70cl

Cognac og lign. Et unikt produkt fra de sidste vinmarker i Saint-Aulaye, lagret på Monbazillac-fade. Skabt til nydelse.
CAMUS MONBAZILLAC CASK FINISH COGNAC 40% 70cl
skj4811151
PRIS DKK 685,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 745,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: skj4811151

Beskrivelse

Et unikt produkt fra de sidste vinmarker i Saint-Aulaye, lagret på Monbazillac-fade. Skabt til nydelse.

BLØD OG SØDMEFYLDT

Camus Special Finish har en flot topasgul farve med ravgule strejf. Duften er fyldig og karakteristisk med tørret frugt, søde krydderier og appelsinskræl afrundet med raffinerede noter af ristede kaffebønner. Hints af tropisk frugt kombineres med blomsternoter i en blød og lækker struktur, der minder om den typiske smags- og duftprofil i Monbazillac-vinene.

Serveringstemperatur: 10-25°C

Fremstilling

Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.
Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Som der er tradition for i regionen, bliver Cognacen efter den første lagring hældt på fade af 225 liter, i dette tilfælde har fadene tidligere indeholdt sød vin fra Monbazillac. De små Monbazillac-fade medvirker til at give Cognacen sine komplekse smagsnuancer, farve og tekstur.

Om Producenten

Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System