Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Bunnahabhain 10 års 43% 70 cl G&M Discovery serie

Whisky Scotland Selvom Bunnahabhain er kendt som et af de få destillerier på øen Islay, som ikke bruger tørverøg under maltningen, kan de alligevel ikke lade helt være ? en lille del af destilleriets output peates til omtrent 35 ppm,
-13%
Bunnahabhain 10 års 43% 70 cl G&M Discovery serie
juu50196102
Spar: DKK 74,75 Vejl. DKK 569,75
PRIS DKK 495,00
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 555,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: juu50196102

Beskrivelse

Selvom Bunnahabhain er kendt som et af de få destillerier på øen Islay, som ikke bruger tørverøg under maltningen, kan de alligevel ikke lade helt være – en lille del af destilleriets output peates til omtrent 35 ppm, og dette eksempel har den legendariske aftapper Gordon & MacPhail fundet værdigt til at blive en del af deres nye Discovery-serie.

Farve: Gylden.
Duft: Noter af vaniljestænger, tørverøg og vesterhavsskum.  
Smagsnoter: Knasende sprøde noter af lime og citronskal, tørv, bålrøg, vanilje og lakrids.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Bunnahabhain (grundlagt 1881) skiller sig ud fra de andre fleste andre destillerier på øen Islay ved at lave både minimalt røget og kraftigt røget whisky. Hovedvægten, cirka 65%, er på den urøgede. Whiskyen fra Bunnahabhain har spillet en vigtig rolle i de tre populære blends Cutty Sark, Famous Grouse og Black Bottle, og det meste af whiskyen bruges stadig i blends, men der er dog et større fokus på single malt end tidligere. Man er også ved at renovere destilleriet, så der er plads til flere fade i en række nye warehouses, som skal ligge helt ned til vandet. I øvrigt får disse warehouses nok en af Skotlands skønneste udsigter over sundet og naboøen Jura. I 2018 blev der lavet 2.1 millioner liter ren alkohol på destilleriet.

Gordon & MacPhail er for den ædle single malt, hvad Lennon & McCartney er for popmusikken. Igennem mere end 100 år har de insisteret på at hoppe over hvor gærdet er højest. Den nedarvede sans for at udvælge de absolut bedste fade fra en bred vifte af destillerier praktiseres i dag som for 100 år siden. Når fadet er valgt, transporteres det til G&Ms warehouse i Elgin. Her passes og plejes fadet sammen med tusindvis af andre udvalgte fade indtil den dag i fremtiden, det være sig fem, ti eller halvtreds år senere, hvor whiskyen har nået sit zenit. Først her tappes de ædle dråber på flaske.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System