Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Bornholmer Dram Sevablødda i gavekasse 50 cl 40%

Snaps og Bitter En Bornholmsk Dram ? over 100 år gammel Den har en dejlig krydret smag og duft. Den er en kanelkrydret kirsebærdram tappet i en Retro keramikflaske. Den har en meget unik og varm smag.
Bornholmer Dram Sevablødda i gavekasse 50 cl 40%
dri62107
PRIS DKK 169,75
Fragt: DKK 60,00 - Total inkl. fragt: DKK 229,75
Lagerstatus: På lager
Varenr: dri62107

Beskrivelse

Sevablødda Bitter er en bornholmsk dram, som er lavet efter en opskrift, der er over 100 år gammel. Den er oprindeligt i kategorien ”ingen opskrift efterladt”.  Den har en dejlig krydret smag og duft. Den er en kanelkrydret kirsebærdram tappet i en Retro keramikflaske. Den har en meget unik og varm smag.

 

Historien bag denne bornholmske dram lyder: Politibetjent Axel Niebe, Nexø, holdt øje med det hele i 1909, men afslørede først historien i 1964. ”Brændehandel og Skibsproviantering H.S. Munch fremstillede ”ejn soder syp”, der lagde navn til forfriskningspauserne under skibenes ophaling på bedding. Når Slidsken blev indsmurt med sæbe, fik de tørstige halse også sin ”blødda”. Indholdet er sammensat af mange lige dele delikat spiritus, og ”Dænj ska drikkes te enj kanj saj Sevablødda ræjtit. Når en inte kanj sja´ed mera, ska enj la varra.” 

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System